Зейнеб Маждурова за първи път ще проговори за мъжа си

...
Зейнеб Маждурова за първи път ще проговори за мъжа си
Коментари Харесай

За първи път: Зейнеб проговори за мъжа и свекърва си

Зейнеб Маждурова за първи път ще проговори за мъжа си Стоян Балевски, това ще се случи в предаването „ Търси се “, което ще се излъчи тази неделя (20.02.) от 12:30 ч. по bTV. Красивата русокоска застава пред Меги и Нели на връх рождения си ден (13 февруари – когато е изработен записа), с цел да показа неразказвани до момента истории за най-близките до сърцето й хора. За първи път тя приказва намерено за любовта си с известния предприемач Стоян Балевски, с който са дружно повече от 9 години и имат щерка: „ Той внася баланс в нашето семейство, аз съм много по-темпераментна “.

Първата изненада за красивата русокоска са фамилните им другари - Андрей Арнаудов и Емануела Толева. Те разказват ко-водещата на „ Тази заран “ като лек за другарство човек, виновна майка и същинска дама.

Самата Зейнеб ще разкрие по какъв начин я е трансформирало майчинството откакто в живота й се появява дребната Мириам. „ Аз съм от дамите, които не могат да носят две дини под една мишница. Реших да се отдам напълно на детето си и когато усетих, че желая към този момент да работя, първият човек, на който звъннах беше Андрей “, споделя Зейнеб.

За първи път феновете ще се срещнат и с майката на Зейнеб – Севинч Маджурова, която ще опише за детството, тийнейджърските години и порастването на щерка си. Най-трудно за нея като майка е било времето, когато Зейнеб отпътува за София.

„ В същото време това е и интервала, в който станахме доста близки “, споделя Севинч Маджурова.

Меги и Нели ще изненадат хубавицата и с наличието и на нейната свекърва – Мими Балевска, за която Зейнеб е като щерка.

Не липсва и момента, в който приятелите на телевизионната водеща ще я провокират да направи занимателни неща в студиото на „ Търси се “. Зрителите ще чуят и по какъв начин Зейнеб пее обичаната си ария на турски език.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР