Зейнеб Маджурова се завърна в предаването На кафе. Тя сподели

...
Зейнеб Маджурова се завърна в предаването На кафе. Тя сподели
Коментари Харесай

Зейнеб се завърна в на „На кафе” в перфектна форма след раждането

Зейнеб Маджурова се завърна в предаването „ На кафе ”. Тя показа с почитателите си в обществената мрежа, че повече от година не е стъпвала в студиото, само че не щеш ли този миг пристигна и в този момент тя е доста щастлива. Блондинката документира връщането си на екран, като се щракна по къса пола, високи сандали и голям букет, евентуално подарък от мъжа й Стоян Балевски, видя HotArena.

„ Повече от година не бях стъпвала в студиото. Не бях стъпвала и в токчетата си. Липсваха ми и двете! ”, радва се младата майка. Тя роди щерка си Мириам преди 8 месеца и до неотдавна бе извънредно отдадена на бебето, само че към този момент е решила да разчупи скучното всекидневие. Зейнеб изявила предпочитание да още веднъж да почне работа, защото репоражите за „ На кафе ” не отнемали кой знае какъв брой от времето й. „ Ще съумея да ги комбинирам с майчинството ”, изказала се Маджурова пред хора от екипа.

Блондинката показва съвършена форма след раждането, само че признава, че я постигнала с доста тренировки. Още по време на бременността правела дълги разходки измежду природата, а след това почнала и фитнес. Дори в деня на раждането била в планината с обичания си Стоян. Тогава минала повече от 8 километра, само че ненадейно почналите контракции я отвели в болничното заведение.

Заради едрите размери на новороденото се стигнало до секцио. Бебето се появило на бял свят без затруднения, а името родителите избрали след дълго мъдруване. Те желали нещо нетипично, само че благозвучно - по този начин се спрели на Мириам, което има еврейски генезис и значи „ обичана, мечтана ”.
След като излезе в отпуск по майчинство, Зейнеб не възнамеряваше да се връща скоро на работа, само че не щеш ли е размислила по въпроса. Мъжът й Стоян я подкрепил и изпратил голям букет преди ефир в символ на взаимност.

Макар че намерено приказва за интервала на бременността и за майчинството, Маджуровоа не демонстрира детето си и го пази от любопитните хорски погледи, сходно на приятелката си Никол Станкулова. Само най-близките й хора са виждали щерка й Мириам. Блондинката не разгласява фотоси на детето поради боязън от уроки и от съображения за сигурност.
Близки до Зейнеб настояват, че тя от много време вярвала в „ неприятни очи ” и други сходни суеверия. Това е една от аргументите да крие дъщеря си. Другата е обвързвана с бащата Стоян Балевски, който е милионерски правоприемник и не желае персоналният му живот да се трансформира в риалити шоу.

Говори се, че Зейнеб и дългогодишният й сътрудник са подписа брак още по време на бременността й. Сватбата била в стеснен фамилен кръг и без непотребна показност. Мечтите на Маджурова за обилна гала по този начин и не се осъществили, само че пък тя не се отказвала от концепцията някой ден и това да се случи, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР