Зейнеб Маджурова хвърли в смут всичките си последователи в социалните

...
Зейнеб Маджурова хвърли в смут всичките си последователи в социалните
Коментари Харесай

Бременната Зейнеб се налива с вино

Зейнеб Маджурова хвърли в ужас всичките си почитатели в обществените мрежи с постъпката си. Бременната кореспондентка от "На Кафе " не помни за положението си и прекали с виното.

Една от околните приятелки на тв водещата Гала надигна чашата с вино в столичен ресторант и мигновено провокира шушукания в близките маси. От фрагментите, които Маджурова е разгласила във фейсбук обаче, не е ясно дали чаровната туркиня е изпила количеството алкохол в чашата си или единствено се е щракнала с него.

Най-верните почитатели на репортерката заподозряха, че тя от поверие прави тъкмо противоположното на това, което се чака от една бременна жена, написа "Уикенд ". "Сигурно от поверие желае хората да мислят, че не е бременна, по тази причина се прави, че пие ", пишат те във виртуалното пространство.



Зейнеб към момента не е удостоверила публично, че е чака дете, макар че съгласно изчисленията би трябвало да е към този момент в към шестия месец от бременността. Може би русокоската копира държанието на синоптичката Никол Станкулова, която по време на цялата си бременност пускаше остарели фотоси, на които коремчето й не проличава. А когато роди, малкия екран пусна публично известие за радостното събитие, без да се вършат никакви мнения по тематиката.

Припомняме, че Зейнеб е избраница на милионерския наследник Стоян Балевски и от дълго време напираше за женитба с него. Сега, когато го подари и с правоприемник, фантазията й сигурно ще се сбъдне.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР