Зейнеб години наред е неразделна част от екипа на Гала

...
Зейнеб години наред е неразделна част от екипа на Гала
Коментари Харесай

Зейнеб иска сватба и бебе

Зейнеб години наред е неразделна част от екипа на Гала - в "На Кфе ", само че напълно неотдавна започва и авторски план - beauty и lifestyle канал в youtube. Т ой може да бъде гледан от всеки, който просто изпише в търсачката нейните имена, а точно: Zeyneb Madjurova. Относно упоритостите й свързани с него, Зейнеб споделя, че носи у себе си онази здравословна и не последна упоритост, която всяка една дама би трябвало да развива, само че никога да не трансформира задачите си във фикс концепция.



Тя е безапелационна, че зад големия интерес, подбуден у аудиторията още с първите видеа, стои доверието на аудиторията към нея: "Доверие, което през всички тези години в общественото пространство съм се стараела да оправдая, тъй като без значение дали действително или виртуално, то е в основата на връзките сред хората. "

На въпроса дали да чакаме колаборация със международен бранд и с кой би желала да работи, репортерката на "На кафе " с неспокойствие си пожела един ден, дай Боже, това да се случи. "Не мога да отрека, че имам концепция за канал и на турски език, само че на този стадий желая да се потопя в света на youtube изобщо, като цяло да го усетя и чак тогава да мисля, за втори канал, на турски език. Много хора мислят, че щом мога да върша телевизия, както се показват жаргонно в нашите среди, значи, че с лекост ще върша и youtube канал, само че това са два напълно разнообразни свята и аз занапред изследвам този в youtube ", разкрива в извънредно изявление за списание Umbrella Bar Magazine Зейнеб.

Наред с професионалните й фантазии, очарователната бургазлийка не не помни и за своята житейска задача - "Тя е да бъде жена, дай боже да стана майка, да бъде брачна половинка и едвам след тях идват всички останали цели, упоритости и фантазии. Смятам, че дамите преди всичко би трябвало да слагаме персоналния си живот и фамилията, което градим. " От години тя има връзка с богаташа Стоян Балевски, с който обикаля екзотични дестинации, само че до брак по този начин и не се стига.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР