Зeйн Малик заяви, че не се влюбвал повече истински след

...
Зeйн Малик заяви, че не се влюбвал повече истински след
Коментари Харесай

Зейн Малик след раздялата с Джиджи Хадид: Не съм се влюбвал истински след нея

Зeйн Малик съобщи, че не се влюбвал повече същински след раздялата с огромната си обич - модела Джиджи Хадид.

" Честно казано се възнамерявам дали в действителност съм изпитвал по-силни усеща след раздялата и отговорът ми по-скоро е негативен ", съобщи в изявление някогашният член на групата One Direction. По негови думи определението за обич се трансформира с натрупването на опит. " След години поглеждаш обратно и си казваш, че в действителност не си бил влюбен, а просто си бил доста прочувствен. "

Изпълнителят изясни, че му е мъчно да дефинира любовта, защото към момента не я е изпитал отвън фамилията си и след Хадид, последната му сериозна другарка, която го подари с щерка. Двамата бяха във връзка в продължение на три години, само че в последна сметка се разделиха, като в онлайн пространството се появиха клюки, че причина за това била майката на модела - Йоланда.

Въпреки раздялата, Джиджи и Зейн са в положителни връзки. Наскоро даже той разгласи, че приготвя план, в който основна тематика е " разрушената му връзка ".

И до момента в който Зейн е в търсене на новата си обич, то може да се каже, че Джиджи към този момент я е намерила в лицето на артиста Брадли Купър, написа dir.bg. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР