Зейн Малик отново се хвърли в светлината на прожекторите, докато

...
Зейн Малик отново се хвърли в светлината на прожекторите, докато
Коментари Харесай

Зейн Малик прави рядка публична изява, докато се присъединява към Андрю Гарфийлд на модното шоу в Париж

Зейн Малик още веднъж се хвърли в светлината на прожекторите, до момента в който театралничи за фотоси на стилното шоу в Париж в събота дружно с голям брой звезди, в това число Андрю Гарфийлд Луис Хамилтън и Рита Ора.

31-годишният артист не можа да скрие усмивката си, до момента в който се издигаше по аления килим в стилно облекло. Звездата от X Factor имаше тъмната си коса с руси отражения, загладена обратно и облече елементарен кариран блейзър и светлосиня риза с цветните си татуировки на врата, които се виждаха напълно.

Това е едно от дребното блестящи събития на аления килим, които Зейн посети през последните години и откакто стана соло реализатор. Той беше видян на есенно-зимното шоу на Kenzo Menswear 2024-25 този уикенд, първата му обществена изява от пет години.

Изглежда за някои почитатели, че Зейн е съсредоточил вниманието си върху фамилията си, откакто стана татко за първи път на очарователно момиченце с някогашната си Джиджи Хадид, балансирайки сред музикалната си кариера и прекарването...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР