Зетят на Румен Радев се спасил като по чудо! Йоан Георгиев

...
Зетят на Румен Радев се спасил като по чудо!
Йоан Георгиев
Коментари Харесай

Кандидатът за зет на Румен Радев ужаси с това признание!

Зетят на Румен Радев се избавил като по знамение!
Йоан Георгиев е младият претендент за шурей на президента ни. От месеци той е в луда обич с щерката Дарина на Румен Радев, а от напълно скоро двамата стопираха да крият връзката си и се демонстрират обществено. Тези дни Йоан, който е играч по мотоциклетизъм накара околните и почитателите си да настръхнат като призна, че неотдавна едвам е оживял.
 Радев
Дарина е избрала бъдещия шурей на Румен Радев

Георгиев се състезавал в Гърция и летял с над 200 по пистата, когато аварирал чудовищно. От него нямало да остане нищо и съумял да се избави единствено с помощта на Господ и на отличната си екипировка за случая, описа той в мрежите.

Йоан обаче не счита да се откаже от пристрастеността си към моторите и даже е по-нахъсан отпреди. Освен тях, той се занимава още с плуване и бокс. Убеден е, че човек не може и не трябва да седи на едно място, а би трябвало непрекъснато да се движи и развива.

Йоан Георгиев

Именно с този си хъс, както и с твърдия и пряк манталитет той съумял да завоюва и сърцето на чаровната президентска щерка Дарина. Тя го подтиква и поддържа в кариерата, само че и той не й оставал задължен, като не пропущал представленията й в театъра.

Знаем, че Дарина учи за актриса и е измежду огромните млади очаквания на родното театрално изкуство.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР