Зетят на новия служебен премиер Гълъб Донев Стериан Фолев е

...
Зетят на новия служебен премиер Гълъб Донев Стериан Фолев е
Коментари Харесай

Ще останете без думи като научите истината за зетя на Гълъб Донев

Зетят на новия длъжностен министър председател Гълъб Донев Стериан Фолев е постоянен участник с BMW-то си в противозаконни нощни гонки в столицата. Освен това обичал да прави дрифтове зимата на Витоша.

Гонките най-често се провеждали късно вечерта на околовръстното шосе н София. Фолев, който е на 24 години имал славата на един от най-хубавите дрифтъри измежду другите автомобилни почитатели.

Обичал да кара мощни коли със задно задвижване, с които елементарно се дрифти, макар възбраните и оповестените ограничения от управляващите против такива осъществявания. Феновете на високите скорости в столицата настояват, че Тери е занаятчия на поднасянията на задницата на автомобила с неговото мощно BMW M5 с повече от 600 конски сили.

Тази марка е желана от феновете на рисково шофиране и постоянно даже бива в допълнение модифицирана. Освен поради задното си задвижване тя предлага друг тип баланс и държание на пътя от другите сходни и е с доста непосредствено ръководство и чувство.

Марката е известна със своето спортно държание пред съперниците си.

Известният дрифтър живее с дъщерята на служебния министър председател Габриела, като двамата нямат подписан брак. Миналата година в края на лятото те зарадвали Донев с първородното му внуче – момче, което кръстили Робин.

Въпреки, че към този момент е татко, Фолев продължава с практикуването на дрифтове и високи скорости и то също и отвън пистите. Очевидци настояват, че съвсем всяка вечер го виждат в бензиностанцията Шел на околовръстното дружно с BMW-то и други автомобилни запалянковци.

Според очевидци гонките не се вършат за пари и залагания, а само за адреналин и по другарски.

Те споделят, че Фолев е побеждавал даже и суперспортни коли, като Порше, Макларън и Ферари. Освен това той е премахнал заводското ограничаване на колата си от 250 км/ч и постоянно вдигал невероятните 330.

Освен това той и другари чакали да падне снега и се качвали на Витоша, където още веднъж дрифтели, макар риска от формиране на ледени коловози, които могат да са причина за злополука за водачите в следствие.

Стериан Фолев също по този начин взе участие като рали-пилот в Румъния, Гърция, Сърбия и България в BMW Рали купа. Оттам той има голям брой призове, като взе участие с BMW M3 за над 200 000 лв..

Интересно е, че последните 2 месеца не са го засичали по гонките на нощна София, което кара познавачите да считат, че персонално министър председателят го е свалил от колата. Също по този начин всичките му профили в обществените медии са деактивирани след встъпването в служба на служебното държавно управление, даже и на брачната половинка на премиера Габриела, както и на щерка му Нели.

Източник: Уикенд

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР