Зетят на Глория - Дани Милушев гръмна шампанско Moet Chandon

...
Зетят на Глория - Дани Милушев гръмна шампанско Moet Chandon
Коментари Харесай

Зетят на Глория гръмна шампанското пред родилното

Зетят на Глория - Дани Милушев гръмна шампанско Moet Chandon пред родилното, щом разбра, че е станал татко. Самото видео бе споделено в мрежата от примата на фолка, която за първи път в живота си стана баба.

Заедно с Дани и Глория беше и майката на певицата - Стефка Иванова, която не скри щастието си, че обичаната и внучка към този момент е майка.

" Най - обичаната ми на света от Най обичаната жена на света " - написа гордият баща Дани Милушев в мрежата и качи фотография на Симона Загорова и дъщеричката им.

Стотици пожелания от известни персони, пък заваляха под обявата на Глория, която първа заяви радостната новина.

" Да ви е жива и здава! Ех,каква хубава вест. Помня Симона съвсем бебе.Вече е майка... Голямо благополучие на всички искам! " - написа Азис.

" Честита наслада! Здрави и благословени да сте цялото семейство! ", пожела Ивана.

" Добре пристигнала на бял свят на още една Галина! Честита наслада, Глория " - гласи поздравът на Галена.

" Честито на цялото семейство! Надявам се и двете да са добре. " - написа Джена

" Честита радооооост!!! Живи, здрави и доста щастливи да стеее!!! " - е коментарът на Нелина, а Есил Дюран написа " Каква радостна вест!!!Да ви е жива и здрава,да пораства в мир и обич дребната Галина! Да е талантлива с гений и шанс! "

Своето благопожелание за здраве и благополучие насочи и притежател на музикална компания Пайнер - господин Митко Димитров.

" Да е здрава и щастлива и единствено наслада да ви дава! " - написа той в профила на Глория.

Своите мнения с пожелания написаха още Преслава, половинката на Криско - Цвети Петрова, Маги Сидерова, Ивелина Колева, Гергана, Бони, Наталия Гуркова, Рени и доста други.

Припомняме, че Симона Загорова стана майка късно нощес. Бебето носи името Галина и е кръстено на баба си Глория, както е нейното същинско име.

Тя тежи 3100кг, а размера ѝ е 50см. Младата майка Симона дефинира деня като " блажен и най-важният в живота й ".

" Сърцето ми е цялостно! Вече знам какъв е смисълът на живота и по какъв начин тъкмо наподобява най-истинската обич. " - написа Симона в мрежата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР