Зетят на Глория Дани Милушев е неделен татко, видя първи

...
Зетят на Глория Дани Милушев е неделен татко, видя първи
Коментари Харесай

Ето как си делят внучката на Глория Дани и Симона

Зетят на Глория Дани Милушев е неделен баща, видя първи Hotnews.bg . След като той и щерката на Гло Симона се разделиха, обясниха, че ще не престават солидарно да се грижат за единственото си дете. Дани прецизно съблюдава ангажимента и си играе с детето си през уикенда, а в делничните дни дребната Галина е оставена на грижите на майка й и хората от нейното семейство. "С Даниел приключихме нашите любовни връзки, само че въпреки всичко сме родители на Галина и това е най-важното в тази ситуация. Аз и моето семейство, както той и неговото семейство, ще участваме в развъждането на Галина, с цел да не е ощетена по някакъв метод.



Това, което се е случило сред нас няма никакво значение. Важното е да е всичко да бъде наред за нея ", съобщи преди по-малко от месец Симона, без да даде точна причина за раздялата с Дани. Примата на попфолка гледа внучка си по няколко дни в седмицата, майка й Стефка – прабабата на дребната Галина, също оказва помощ, както и свекървата на Симона – майката на Даниел.

Още когато се разбра, че Симона и Дани стават родители и ще живеят в къщата на Глория, в сектора плъзнаха подозрения за цветущата атмосфера там. Тъщата обаче побърза да ги пресече. Малко след раждането на внучка си, Глория споделяше с усмивка в изявленията какъв брой добре се схващат всички у дома. Е, очевидно не е било тъкмо по този начин, поради раздялата на младите. Според слуховете, от началото на връзката им Глория била срещу. Неодобрявала щерка й да излиза с момче, което не е от сой, още повече, че нямал влиятелна специалност и постоянна работа.

Симона обаче не се вслушала в препоръките й. Променила мнението си, когато Галина се родила и заживели под един покрив с Даниел.В сектора се приказва, че проблемите сред Даниел и Симона зародили по въпроса за фамилния бюджет. Дали Даниел нямал работа и се наложило Симона да покрива разноските или пък просто не е съумявал да покрие високия стандарт на живот, с който е привикнала, към този момент е тайнственост.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР