Зетят на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп

...
Зетят на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Зет на Доналд Тръмп ще гради луксозен хотел в Белград върху сграда, разрушена от НАТО?

" Зетят на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския – Джаред Кушер – евентуално строи първокласен хотел в Белград ", това написа вестник " Ню Йорк таймс ", като се базира на източници в сръбското държавно управление.

" Роднината на 45-ия собственик на Белия дом има намерение да вземе постройката на Генералния щаб на въоръжените сили на Съюзна република Югославия (страна, съществувала от 1992 до 2003 година и обхващала териториите на сегашните страни Сърбия, Черна гора и Косово), разрушена по време на интервенцията на НАТО през 1999 година против тогавашния водач на балканската страна Слободан Милошевич за период от 99 години ", добави медията.

Според информацията на вестника брачният партньор на дъщерята на политика от първата му жена - Иванка Тръмп – Иванка Тръмп-младша няма да заплаща наем, а държавното управление в Белград ще получава 22% от годишната облага на обекта. " Предполагаемият размер на вложенията е 500 милиона $ ", добави изданието.

" Ню Йорк таймс " означи, че сходен план е имал и тъстът на Кушнер. Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския през 2013 година е изпратил свои представители в Сърбия. Двете страни са провели договаряния за бъдещето на постройката на Генералния щаб. " Проектът по този начин и не е бил задвижен, тъй като след избирането  си Тръмп (ноември 2016 г.) е декларирал, че замразява вложенията в чужбина ", написа още вестникът.

Кушнер сподели, че не е знаел за желанията на своя тъст в Белград. " Не имам вяра той предложи оферта за хотела ", добави той.

" Сградата на Генералния щаб се намира в южната част на сръбската столица. Около нея са ситуирани здания на министерства и посолства ", това сподели информация на екипа на novini.bg.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР