Зетят на актьора Калин Сърменов - Сашо Илиев, ще става

...
Зетят на актьора Калин Сърменов - Сашо Илиев, ще става
Коментари Харесай

Зетят на Калин Сърменов става кръчмар

Зетят на артиста Калин Сърменов - Сашо Илиев , ще става кръчмар, разбра HotArena.

Той е взел чартърен за идния морски сезон ресторант в морския курорт Лозенец и към този момент даже стяга помещението за скорошно разкриване. Въпросното помещение има прелестна панорама към морския бряг и се намира над известния нощен клуб Hacienda beach. Според осведомени в ресторанта ще се оферират основно деликатеси и морска кухня. 

Зетят на Милото и дъщеря му разчитат, че клиентите им ще са най-много от арт средите, защото множеството от тях даже имат парцели в Лозенец или района. Илиев има опит в ресторантьорството, защото с татко си Петкан Илиев въртят един от най-оборотните заведения за хранене в центъра на столицата. В курорта пък към този момент се разяснява, че тази година и Калин Сърменов най-вероятно ще избере Лозенец за своята отмора, с цел да е покрай дъщеря си, която е в очакване на първата си рожба. 

Дария и брачният партньор й ще стават родители в разгара на лятото, само че към този момент не издават пола на първото си отроче. В начлото на годината двамата се нанесоха в ново, по-голямо жилище и напълно скоро ще ремонтират детската стая, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР