Zero Halliburton е специализирана в производството на куфари, предназначени да

...
Zero Halliburton е специализирана в производството на куфари, предназначени да
Коментари Харесай

Как луксозната компания за куфари Zero Halliburton оцеля в свят без пътувания

Zero Halliburton е профилирана в производството на куфари, предопределени да устоят на чести пътувания. Но пандемията провали някои нейни проекти.

" Пътуването сега не е приоритет за всички ", съобщи изпълнителният шеф на Zero Halliburton Том Нелсън пред Business Insider. " Разбрахме, че до момента в който няма ваксина, хората няма да се усещат сигурни и уверени да пътуват още веднъж. "

Нелсън, който се причисли към 82-годишната компания през 2017 година, прекара тгодини, предефинирайки марката за идващото потомство. Той и екипът прекараха години в задълбочени изследвания, разработвайки три нови функционалности за патент и създавайки напълно нова продуктова линия.

Zero Halliburton пусна своя алуминиев куфар през 1938 година Тридесет години по-късно той стана първият куфар, който се приземи на Луната. През 20 век марката става синоним на разкош и дизайн. Но когато 21-ви век наближи, компанията разбра, че се нуждае от ребранд.

" Основната публика за нас е еднакъв консуматор ", сподели той. " Индивид, който е характерност, който върви по личния си път. "

Компанията пусна нова сбирка през януари, след месеци на редизайн. " Имаше огромно неспокойствие измежду нас, че най-сетне ще успеем да обновим тази сбирка ", сподели Нелсън. " Всички се чувствахме добре и разчувствани ", сподели той.
 Как ще наподобяват пътуванията откакто отмине рецесията?
Как ще наподобяват пътуванията откакто отмине рецесията?

Да чакаме ли спад и в цените на хотелиерските услуги?

Тогава обаче идва пандемията и компанията би трябвало да се приготви за свят без пътувания. По време на ранните стадии на пандемията фабриките стартират да стопират. Нелсън съобщи, че за благополучие, компанията е доставила всички свои стартови артикули до своя склад преди пандемията, само че чака влияние върху предлагането да продължи още време.

Междувременно Zero Halliburton се концентрира върху тактиката си за електронна търговия и цифров маркетинг.

Много компании през това време започнаха да се облягат на обществените мрежи, защото магазините по света са затворени. Нелсън съобщи, че е убеден, че цифровата тактика на компанията ще му помогне през това време и че свързаността с хората ще бъде от изгода, когато пътуването стартира да се възвръща още веднъж.

" Промяната ни от бизнес на едро към бизнес с директния консуматор се е случи. Тя стартира преди към 18 месеца. Така че ще се наложим в това направление още повече през тези времена. "

Вместо да понижи цената на куфарите си, компанията също е решила да подари 15% от постъпленията. Създават и плана MISSION SUN, където подаряват 100 блестящо жълти куфари и 300 маски на медицински личен състав.

" Ярко жълтите куфари съставляват позитивност и жизненост и оптимизъм ", сподели Нелсън и добави, че продажбите са надхвърлили упованията на компанията.

Въпреки обстоятелството, че пандемията удари мощно линията на компанията, Нелсън съобщи, че се надява потребителите да се връщат към този интервал и да видят, че Zero Halliburton се е постарала да помогне на другите по време на този тежък интервал.
 Пътувания за стотици милиарди: Полетите, които носят най-вече доходи на самолетните компании
Пътувания за стотици милиарди: Полетите, които носят най-вече доходи на самолетните компании

В топ 10 доста съществено наличие имат тези, осъществявани от едно европейско летище

Той знае, че евентуално ще минат години, до момента в който хората съумеят да пътуват пълноценно и даже когато хората се върнат към нормалните си ваканции, методът, по който го вършат, може в никакъв случай да не е същият. " Мисля, че ще продължим да работим ден за ден ", сподели той. " Но в това време имам огромна религия в желанията на хората да продължат напред и да подобрят живота си. Бизнесът ще се вдигне на крайници, само че ще отнеме известно време " съобщи още Нелсън.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР