Zermatt оптимизира използването на паметта и процесораAvast Secure Browser предлага

...
Zermatt оптимизира използването на паметта и процесораAvast Secure Browser предлага
Коментари Харесай

Обновен Avast Secure Browser идва с редица подобрения

Zermatt усъвършенства потреблението на паметта и процесора

Avast Secure Browser предлага разширени благоприятни условия за отбрана на потребителите (снимка: Avast Secure Browser)

Ч ешката компания Avast Software пусна нова версия на своя уеб браузър с нараснала сигурност, съз даден въз основа на изходния код на плана с отворен код Chromium.  Avast Secure подсигурява сигурността на потребителите при сърфиране в световната мрежа.

В новата версия на Avast Secure Browser с кодово име Zermatt са добавени принадлежности за усъвършенстване на потреблението на RAM паметта и процесора, както и функционалност за удължение на живота на батерията.

И в двата случая логаритмите се възползват от неактивните раздели, или така наречен табове (спират уеб приложенията и скриптове, работещи в тях, намаляват целта, разтоварват ги от паметта на компютъра и т.н.), което въздейства позитивно върху работата на браузъра и живота на батерията на преносимия компютър.
още по тематиката
Разработчиците настояват, че в този момент браузърът употребява 50% по-малко RAM памет и може да усили живота на батерията на мобилния компютър с 20%.

В обновения Avast Secure Browser са интегрирани принадлежности за инспекция на потребителските данни за течове и дали са компрометирани (функция Avast Hack Check), както и усъвършенствани принадлежности за отбрана от следене и таргетиране (Anti-Fingerprinting).

Avast Secure Browser е разполагаем за операционни системи Windows версии 10, 8.1, 8 и 7. Браузърът може да се смъкна гратис от уеб страницата на чешкия разработчик.

Даунлоуд: Avast Secure Browser
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР