Зендая може и да е едва на 27, но вече

...
Зендая може и да е едва на 27, но вече
Коментари Харесай

Зендая, една рокля, един цип и две цепки

Зендая може и да е едвам на 27, само че към този момент имаме извънредно високи условия към нея. Както тъй като има две награди Еми, което я прави най-младата носителка на две такива статуетки, по този начин и тъй като ни сподели непогрешим нюх за жанр.

И в едно сме изцяло сигурни - когато и където да се появи Зендая, по-късно всички приказват за нея. Направо си е същинско събитие.

За следващ път актрисата притегли всички погледи върху себе си. Този път звездата от " Еуфория " го прави със зашеметяваща, провокативна и секси визия на Седмицата на модата в Париж.

Зендая изглеждаше въплъщение на шика на ревюто на Louis Vuitton. 27-годишната актриса беше извънредно елегантна на събитието, на което участваха и Ана де Армас, Синтия Ериво и Кейт Бланшет. Зендая сподели впечатляващата си фигура в бяла рокля с надълбоко деколте със златни презрамки и дръзка цепка до бедрото.

И като стана дума за хубост, мода и Париж, няма по какъв начин да не споменем, че неотдавна Лувърът и Lancôme сплотиха напъните си в неповторимо съдействие. Lancôme пусна сбирка за грижа за кожата и грим, въодушевена от девет от най-известните статуи на музея. Кампанията, снимана точно в Лувъра, включва четири красиви дами от посланиците на марката. Освен имената на Ая Накамура, Аманда Сейфрид и Хе Конг, несъмнено, се откроява и това на Зендая. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР