Зендая и Том Холанд са заедно от почти две години,

...
Зендая и Том Холанд са заедно от почти две години,
Коментари Харесай

Зендая и Том Холанд - жестовете, които издават колко е специална връзката им

Зендая и Том Холанд са дружно от съвсем две години, през които са ни доказвали нееднократно какъв брой откровена и красива е любовта посред им.

Актрисата преди е споделяла, че точно той ѝ е бил опора, до момента в който е снимала сложни подиуми за сериала " Еуфория ". И както и се чака да бъде в една в действителност стабилна връзка, поддръжката при тях е взаимна. Сега Том Холанд издава какъв брой доста прави оценка търпението на Зендая докато той е работил по новия си сериал.

За ролята си в The Crowded Room актьорът разкрива, че е трябвало да остави косата си да порасне толкоз доста, че да наподобява неподдържана и рошава до непоносимост. Освен това е трябвало и да я боядиса в по-тъмен цвят.

Факт е, че сходна визия е оправдана за ролята му на палач, само че несъмнено, няма по какъв начин да е елементарно търпима през цялото останало време, в което не текат фотоси. А то е било много - съвсем цяла година. Толкова дълго освен самият Том Холанд е трябвало да се оправя с дългата си и неподдържана коса, само че и половинката му Зендая.

" Имах луда прическа. С бретон ", споделя артистът в изявление за Radio Times. И не не помни да благодари на Зендая, че го е изтърпяла с сходен смахнат външен тип за толкоз дълго време.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР