Зендая и Том Холанд отново карат всички да любопитстват за

...
Зендая и Том Холанд отново карат всички да любопитстват за
Коментари Харесай

Зендая и Том Холанд ще се женят? Ето каква е истината

Зендая и Том Холанд още веднъж карат всички да любопитстват за техните връзки – и този път това е обвързвано с техните връзки като двойка. Вече дни наред медиите спекулират по отношение на статуса на връзката на звездните артисти и дали възнамеряват скоро да сключат брак. 

Виж още: За остарялото с обич: Дани от " Един за различен " с обичайни полезности и равносметка

Двойката се трансформира в интернет сензация и гореща тематика на диалозите на всички през 2021 година, когато сътрудниците бяха уловени дружно в една кола и малко по-късно бяха снимани да напущат една и съща къща дружно. Оттогава двойката прави всичко допустимо, с цел да резервира връзката си допустимо най-лична, като в същото време и двамата се концентрират основно върху кариерата си, което е изцяло обикновено.

Виж още: Андреа не понася чалгарите? Певицата смени приятелите, ето с кого е първа приятелка

Въпреки че двойката не е говорила за възможен годеж, който следва скоро, излязоха доказателства, които ускоряват непрестанно възходящите клюки. Едно е несъмнено - двойката е в сериозна и непрекъсната връзка. Колкото до брак – в случай че връзката им продължи в този дух, несъмнено един ден ще се стигне и до това. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР