Зендая беше по-спокойна, докато снимаше екшън сцени в спалнята, отколкото

...
Зендая беше по-спокойна, докато снимаше екшън сцени в спалнята, отколкото
Коментари Харесай

Зендая „обичаше“ да снима интимна“ тристранна филмова сцена и „има късмета да си партнира“ с колеги

Зендая беше по-спокойна, до момента в който снимаше екшън подиуми в спалнята, в сравнение с тенис корта за последния си удар.

В Challengers звездата от Dune играе Таши, бивше тенис-чудо в любовен триъгълник със брачна половинка си Арт и неговия противник Патрик, изиграни надлежно от Майк Фейст и Джош О'Конър.

А 27-годишната, която се среща с сътрудника си от Spider-Man Том Холанд, сподели: „ Таши е извънредно стимулирана. Тя е безмилостна и е изцяло безмилостна. Интимните подиуми бяха толкоз положителни – харесаха ми. Чувствах се огромен късметлия да си партнирам с тези момчета.

„ И какъвто и да е моментът, постоянно се усещах по този начин, като че ли те постоянно ме пазят, а аз техния. Бяхме толкоз щастливи да имаме режисьор в лицето на Лука Гуаданино, който в действителност ни насърчи всички да си сътрудничим и да представим личните си хрумвания. Това беше в действителност трогателен креативен развой. “

Но до момента в който сантименталните подиуми идваха елементарно за Зендая, опитът на нейния воин в тениса представляваше по-голяма компликация – т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР