Земята на Балканите е пропита с кръв - нека да

...
Земята на Балканите е пропита с кръв - нека да
Коментари Харесай

Борисов сравни Гоце Делчев с Че Гевара

" Земята на Балканите е пропита с кръв - дано да създадем един прелестен бизнес-климат тук. Всички на Балканите сме велики, а сме изостанали във всяко едно отношение ", съобщи Бойко Борисов на икономическия конгрес в Пловдив през днешния ден.

Той даде образец със разногласието за Гоце Делчев сред нашата страна и македонската, като го съпостави с Че Гевара, казвайки, че макар че н ее бил кубинец, той се е борил за кубинската независимост.

" Вместо тези герои със своята всеотдайност да ни сплотяват, стават ябълка на раздора. По време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз сложихме най-сложната тематика – рискова, сложна – европриобщаването на страните от Западните Балкани, уповавам се сътрудниците един ден ще оценят това ", добави той.

Премиерът акцентира, че България даде рестарт на тази процедура и изрази вяра, че на идната среща на страните от Берлинския развой в Познан ще бъде взето решение за взаимно домакинство следващата година на Република Северна Македония и България.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР