Земята е плоска и всички живеем в една голяма лъжа,

...
Земята е плоска и всички живеем в една голяма лъжа,
Коментари Харесай

Шофьор на лимузина излита в космоса с направена от него ракета, за да докаже, че Земята е плоска

Земята е плоска и всички живеем в една огромна неистина, че е кръгла. Това ще се опита да потвърди водачът на лимузина от Калифорния Майкъл Хюз. Днес той ще излети в космоса с направена персонално от него ракета, като се чака да доближи височина от 550 метра, оповестява американският вестник " Вашингтон пост ".

По думите му това е първа крачка в дълготрайния му проект да потвърди, че Земята е плоска. Неговата амбициозна цел е да направи още няколко полета, с които да се издига още по-високо и да доближи такава височина, че да направи фотоси на планетата.

Според 61-годишния Хюз американската галактическа организация НАСА се управлява от масони, а Илон Мъск създавал подправени ракети, които даже не изхвърчали. Той посочи, че неговият уред се задвижва с пара и надалеч не е първокласен като същинските ракети, само че щял да го усъвършенства за идващите си полети.

Американецът няма инженерно обучение, само че сглобява свои летателни апарати от години. Той стана известен през 2002 година, когато влезе в Книгата на върховете на Гинес за най-дълъг скок с лимузина, като съумя да преодолее 31.39 метра с 3-тонното возило.

През 2014 година Хюз реализира първия си полет със своя лична ракета, като съумява да прелети единствено 400 метра. Всичко това обаче приключва с тежко рухване на земята и голям брой рани по тялото му, които го вкарват в болница за две седмици.

Днес той си е сложил за цел да премине 4 пъти по-голямо разстояние и да прелети към 1.6 км.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР