Земетресението в Кипър притесни журналистката Албена Вулева, която от две

...
Земетресението в Кипър притесни журналистката Албена Вулева, която от две
Коментари Харесай

Земетресение в Кипър притесни Албена Вулева, тя изпадна в ужас

Земетресението в Кипър тормози журналистката Албена Вулева, която от две години живее отвън рамките на България. Оказа се, че трусът е бил много мощен, а сигнално жълтата водеща описа през какъв смут минават хората там.

За първи път Вулева демонстрира уязвимост и терзание, страхувайки се за живота си. Трусът в действителност е с епицентър Турция и е с магнитуд над 6, по тази причина мощно се е усетил от жителите в Кипър.

" Бая се усети...Аз съм на партерен етаж и леглото се тресеше. Строителството в Кипър е най-вече ниско,  ама аз съм във висок комплекс...А и, почтено казано в Пафос не е баш толкоз ниско.. ", споделя Вулева. 

Тя съобщи пред приятелите си в обществените мрежи, че й е доста мъчително за хората в Турция и Сирия, които от няколко дни са подложени на смут от мощни земетресения, а телата на затиснати хора към момента лежат под отломките на постройките.

Преди няколко години Албена отпътува за Кипър за сезонна работа, само че в следствие реши да остане там и да работи, вместо да се бори с предубеждението в България и това, че всички я свързват с предаването " Сигнално жълто ". След него тя не съумя да си откри друга работа в някоя медия, което я принуди да търси други способи за изкарване на прехраната, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР