Земетресение уплаши българския футболист Валери Божинов Валери Божинов е Български

...
Земетресение уплаши българския футболист Валери Божинов Валери Божинов е Български
Коментари Харесай

Земетресение уплаши Валери Божинов

Земетресение уплаши българския футболист Валери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е състезател на... към профила в Хърватия. Трус с магнитуд 4,8 по Рихтер удари Далмация. От известно време нападателят е в град Риека, където също крепко ги е разтресло, написа в. "България през днешния ден ".

Валери ще играе през тази пролет за локалния ФК "Риека ". Земетресението е станало в късния съботен следобяд, до момента в който Божинката е отмарял след подготовка. Той към този момент се уреди с контракт до края на сезона в хърватското състезание. На този стадий Валери няма да си търси къща, а ще живее в хотел. Причина за това е краткосрочният договор, който подписва. Ако се показа добре с фланелката на локалния първенец, евентуално ще се стигне до уговорка за удължение с още една година.

Въпреки земетресението Божинов е извънредно впечатлен от града, който е ситуиран на Адриатическо море. В Риека се намира и най-голямото хърватско пристанище. При него ще дойде да живее и половинката му Биляна Дол. Бялата мощ, както Божинов самичък се прекръсти, се допитва до сръбкинята за всичко, преди да вземе дефинитивно решение. Тя е дала зелена светлина за Хърватия, тъй като по този начин ще бъде близо и до обичания си Белград.

В същото време Биляна сподели дупе в чест на прехвърлянето на обичания си. Тя заголи задните си елементи, полегнала върху легло. Биляна е в топформа, облечена единствено по черно секси боди. Любимата на Божинов към момента е в Белград, само че се чака в най-скоро време да дойде в хотела при българина.

#gn #sweetdreams

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Feb 3, 2018 at 3:56pm PST
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР