Земетресение с магнитуд 5 разтърси тази нощ Западна Турция, сочат

...
Земетресение с магнитуд 5 разтърси тази нощ Западна Турция, сочат
Коментари Харесай

Земетресение с магнитуд 5 разтърси Западна Турция

Земетресение с магнитуд 5 раздруса тази нощ Западна Турция, сочат данни на Европейско-средиземноморския сеизмологичен център.

Епицентърът на труса, регистриран в 01:36 часа, е бил на 45 километра югозападно от град Балъкесир, чието население е към 238 000 души.

Огнището на земетресението е било на дълбочина 10 километра, написа Българска телеграфна агенция.

 В 7 области във вторник ще е рисково горещо 2 мин. В 7 области във вторник ще е рисково горещо  Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж 2 мин. Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж  Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите 3 мин. Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите  След заливане с вряла вода: 9-месечно бебе е с тежки изгаряния 2 мин. След заливане с вряла вода: 9-месечно бебе е с тежки изгаряния  Брендо се е предал и е арестуван 3 мин. Брендо се е предал и е арестуван  Катастрофа с ескорта на унгарския министър председател Виктор Орбан, има умрял 2 мин. Катастрофа с ескорта на унгарския министър председател Виктор Орбан, има умрял  В 7 области във вторник ще е рисково горещо 2 мин. В 7 области във вторник ще е рисково горещо  Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж 2 мин. Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж  Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите 3 мин. Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите  След заливане с вряла вода: 9-месечно бебе е с тежки изгаряния 2 мин. След заливане с вряла вода: 9-месечно бебе е с тежки изгаряния  Брендо се е предал и е арестуван 3 мин. Брендо се е предал и е арестуван  Катастрофа с ескорта на унгарския министър председател Виктор Орбан, има умрял 2 мин. Катастрофа с ескорта на унгарския министър председател Виктор Орбан, има умрял

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР