Земетресение с магнитуд 5,9 разтърси южната част на Мексико, съобщи

...
Земетресение с магнитуд 5,9 разтърси южната част на Мексико, съобщи
Коментари Харесай

Земетресение с магнитуд 5,9 разтърси южната част на Мексико

Земетресение с магнитуд 5,9 раздруса южната част на Мексико, заяви Геоложката работа на Съединени американски щати, съобщи Асошиейтед прес.

Епицентърът на земния трус, регистриран късно нощес малко след 23:00 часа локално време, е бил на дълбочина 108 километра, ситуиран недалече от град Матиас Ромеро в южния щат Оахака. Няма още известия за жертви или материални вреди.

В препълнения амфитеатър на столицата на щата Оахака музикална група прекъснала по средата осъществяването си и била изведена от сцената, само че публиката останала спокойна. Губернаторът на щата Саломон Круз прикани за успокоение посредством обществената платформа " Екс " и заяви, че управляващите ревизират какви са последствията от земетресението в целия щат.

В прилежащия щат Веракрус службите за гражданска отбрана оповестиха, че земният трус е бил усетен в обособени региони, само че няма още данни за потърпевши или вреди. Земетресението било почувствано чак в столицата Мексико, където някои поданици излезли на улицата, само че в множеството региони трусът не бил усетен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР