Земеделците на Мозер се присъединяват към Реформаторския блок. Новината дойде

...
Земеделците на Мозер се присъединяват към Реформаторския блок. Новината дойде
Коментари Харесай

Земеделците на Мозер отиват в Реформаторския блок

Земеделците на Мозер се причисляват към Реформаторския блок. Новината пристигна от пресцентъра на дясното обединяване седмица откакто Български земеделски народен съюз с водач Николай Ненчев напусна Република България и стана част от платформата за Български манифест на Европа на " Да, България ", ДСБ/Нова Република, Зелените, ДЕОС.

Контактната група, която е водила договарянията с Обединени земеделци с ръководител Петя Ставрева и почетен ръководител Анастасия Мозер, за присъединението им към Реформаторския блок, към този момент е докладвала пред Политическия съвет на Блока, че " диалозите са сполучливо финализирани. "

Контактната група, с координатор Жаклин Толева и членове Филип Кирев и Найден Зеленогорски, беше натоварена с решение на Политическия съвет на Република България да организира предварителни диалози с Обединени земеделци за присъединението на земеделците към Блока. След разискване, ПС взе решение да предложения госпожа Петя Ставрева и представители на партията да участват на идващото съвещание на Съвета, което ще се състои на 29 ноември, с цел да обсъдят дефинитивно процеса на присъединение на ОЗ към Реформаторския блок, оповестяват още от пресцентъра на дясното обединяване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР