Земеделското министерство от вторник, 6 юни, има нов стопанин и

...
Земеделското министерство от вторник, 6 юни, има нов стопанин и
Коментари Харесай

Кои ще са новите заместник министри в земеделското министерство?

Земеделското министерство от вторник, 6 юни, има нов собственик и това е .  Още преди встъпването му в служба се  в името на отрасловото ведомство.

В пространството към този момент витаят имена, само че информацията към момента е неофициална, написа Агри.БГ. 

На мястото на зам.-министър Крум Неделков с сектор “Животновъдство ” евентуално ще застане Деница Динчева. Към момента Динчева управлява дирекция “Животновъдство ” в Министерството на земеделието. 

Постът на зам.-министър Георги Събев евентуално ще поеме Таня Дъбнишка -  изпълнителен шеф и член на УС на Асоциацията на земеделските производители в България от 2023 г.  Тя ще дава отговор за европейските политики - Общата селскостопанска политика и Програмата за развиване на селските региони.

На мястото на зам.-министър Тодор Джиков вероятно ще застане Александър Йоцев. В земеделския бранш той е прочут като изпълнителен шеф на Съюза на търговците на храни и някогашен началник на борсата в Слатина.

Мястото на зам.-министър Валентин Чамбов, който отговаряше за горските въпроси пък евентуално ще поеме инж. Дамян Дамянов. До скоро той беше шеф на Югозападно държавно горско стопанство-Благоевград. Също по този начин през 2018 година Дамянов стана „ Лесовъд на годината “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР