Земеделският министър Иван Иванов заяви, че е изненадан от решението

...
Земеделският министър Иван Иванов заяви, че е изненадан от решението
Коментари Харесай

Земеделският министър Иван Иванов: Това управление е нужно на държавата

Земеделският министър Иван Иванов съобщи, че е сюрпризиран от решението на Слави Трифонов да изтегли министрите на " ИТН " от ръководството.

" Подобно държание на съдружен сътрудник постоянно сервира неприятна изненада. До този миг разговорът в обединението е вървял и сме намирали решение на всеки един от проблемите. Но през днешния ден това беше в действителност изненадващо за всички ", счита той.

" Ние 5 години се борим с един циничен модел – модела на корупцията, който докара страната до положение, в което жителите да се чудят кой път да поемат. Споделяме изразеното от министър-председателя, че главната цел на тази коалиция е да бори корупцията. Ние желаеме една непоклатимост, в която публичният запас да бъде ориентиран към данъкоплатеца. Държавата да бъде този разпределител на средствата, които постъпват в хазната. И надлежно жителите да бъдат задоволени от тези, които ги ръководят. Към сегашния миг държавното управление извършва тези задължения ", сподели Иванов.

Той счита, че кабинетът е направил и невъзможното, с цел да стабилизира страната в невижданата рецесия.

И добави, че на съвещание на изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия е взето решение, че ръководството е нужно на страната.

" Особено в комплициран миг, когато би трябвало да се одобри актуализацията на бююджета, с цел да може жителите да не търпят тегобите на рецесията, която е разследване от войната. Да може да се усилят пенсиите и да се покрият разноските, които жителите търпят заради нарастването на цената на енергийните запаси “.



Иванов съобщи още, че Българска социалистическа партия ще се опита да работи с кабинет на малцинството.

" Нашата политика постоянно е била оптимално открита. Работим оптимално намерено пред медии и жители. Всяко едно решение, което се взема от наша страна, се артикулира авансово и не влизаме в никакви сделки. Това е политиката и на нашите съдружни сътрудници. Те изразха своето предпочитание да се продължи, тъй като в противоположен случай хаосът, който ще настъпи и ще хвърлим страната в безвремие, е нездравословен за всички “, акцентира Иванов.

Всеки непремислен ход в тази обстановка ще докара страната до непредсказуеми последствия, предизвести той.

Посочи също, че мандатоносителят е " Продължаваме промяната " и към този миг решението е тяхно.

" Към сегашния миг ние поддържаме политиката на държавното управление. Част сме от това държавно управление ".

Иванов повтори, че актуализацията на бюджета е жизненоважна за българските жители.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР