Земеделските производители, кандидатствали за Кампания 2020 по схемата за обвързано

...
Земеделските производители, кандидатствали за Кампания 2020 по схемата за обвързано
Коментари Харесай

Производителите на картофи, лук и чесън получиха есемес за доказване на обвързаната подкрепа

Земеделските производители, кандидатствали за Кампания 2020 по схемата за обвързано подкрепяне за картофи, лук и чесън, са получили малко известие (есемес), с което са били осведомени, че би трябвало да потвърдят реализацията на създадената продукция, оповестиха от Държавна фирма "Земеделие ".

Съобщението е било изпратено до фермерите от телефонен номер 180-080. Практиката с изпращане на къси известия цели те да бъдат навреме осведомени за интервали на банкет на документи по съответни схеми и ограничения, които управлява фондът, прецизират от ДФЗ.

От 4 януари до 1 февруари 2021 година се потвърждава реализацията по схемата за обвързано подкрепяне за картофи, лук и чесън. Утвърдените мостри на електронен списък на документите, доказващи реализацията на създадената продукция, са налични за евакуиране и попълване на уеб страницата на Държавна фирма "Земеделие ". Подаване на декларацията и електронния списък по схемата се прави в отделите

"Прилагане на схеми и ограничения за подкрепяне " в регионалните дирекции на Държавна фирма "Земеделие ".

Във връзка с усложнената епидемиологична конюнктура, от ДФЗ са дали опция на претендентите по схемата за обвързано подкрепяне за картофи, лук и чесън да изпратят списък по пример посредством имейл до съответната ОД на ДФЗ по непрекъснат адрес на претендента (за физически лица) и адрес на ръководство на претендента (за Едноличен търговец и юридическите лица) не по късно от 27.01.2021 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР