Земеделски производител отива на протест, но си тръгва с патрулка

...
Земеделски производител отива на протест, но си тръгва с патрулка
Коментари Харесай

Да отидеш на протест, да ти блъснат колата и да се прибереш с патрулка, защото тестът за наркотици е дал фалшив положителен резултат

Земеделски производител отива на митинг, само че си потегля с патрулка поради обвиняване, че е карал под влияние на опиати. Мъжът е тестван, откакто е паркирал джипа си. Но злополука, породена от различен автомобил, присъединила и него в ПТП-то. Пред Нова Георги Гайдарев описа, че автомобилът, предизвикал катастрофата, е минавал през равнищата, с цел да заобиколи митинга. След това е минал през канавката и е блъснал неговия пикап, който е бил паркиран и заключен.

Мъжът уточни, че от полицията са поискали документите му, с цел да бъде написан протокол за щетите от случая. Гайдарев сподели, че е направен и тест за приложимост на алкохол на него и другите участници в ПТП-то, който е дал негативен резултат.

Когато идва втория автомобил на " Пътна полиция “ Плевен, на Гайдарев е изработен и полеви тест за опиати, който е дал позитивен резултат за амфетамини. Мъжът уточни, че всяка заран пие лекарство за кръвно и е дал документи за това на полицията. Той е дал кръв и урина за още един тест, който е показал отрицателен резултат за приложимост на опиати.

Гайдарев сподели, че шофьорската брошура му е върната и не е заплатил за направеното наново проучване, защото резултатът е бил негативен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР