Земеделец от врачанското село Три кладенци е станал жертва на

...
Земеделец от врачанското село Три кладенци е станал жертва на
Коментари Харесай

Удариха земеделец от врачанското село Три кладенци, задигнаха хербициди за 30 бона

Земеделец от врачанското село Три кладенци е станал жертва на нагла кражба, научи организация BulNews.
От селскостопанския двор на Огнян Генов са отмъкнати хербициди за хиляди левове. За закононарушението няма информация в полицейския бюлетин, като тя беше доказана от зетя на Генов – Христо Б.
Крадците са атакували двора през нощта на понеделник против вторник. За времето сред 00 и 5 часа, когато в парцела нямало никой, а единствено 3 кучета който охраняват обекта. Изпечените бандити са отровили кучетата и по този начин влезнали вътре необезпокоявани. Апашите са взели огромно количество препарати за растителна отбрана, чиято стойност е към 30 000 лв..
„ Препаратите бяха в разнообразни съдове – от 1л до 50л, както и по-големи. За тяхното е транспортиране е необходим по-голям джип или бус “, посочи Христо.
Потърпевшите разбрали, че са станали жертва на сериозната кражба във вторник сутринта. Веднага подали сигнал в полицията, от където се отзовал екип. Униформените почнали следствие, като обърнали внимание на следите, които са оставени от транспортното средство, с което са извозени препаратите.
„ По метода, по който е осъществено закононарушението проличава, че то е било добре планувано и проведено “, добави пострадалият Христо.
Той изрази своята вяра по-скоро причинителите да бъдат разкрити и да си понесат следствията, защото тъкмо пролетта е интензивният сезон за отнасяне с тези препарати.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР