Зеленски за думите на Путин за евентуално участие на Украйна

...
Зеленски за думите на Путин за евентуално участие на Украйна
Коментари Харесай

Зеленски за думите на Путин за евентуално участие на Украйна в терористичната атака: Болно и цинично същество

Зеленски за думите на Путин за вероятно присъединяване на Украйна в терористичната офанзива: Болно и цинично създание. Украинският президент Владимир Зеленски отхвърли обвиняванията на съветския президент Владимир Путин за възможна интервенция на Киев в терористичната офанзива в Crocus City Hall.

„ Днес Путин още веднъж приказва самичък със себе си и това още веднъж го излъчиха по малкия екран. Той още веднъж упреква Украйна. Болно и цинично създание. Всички той е терорист, с изключение на самият той, макар че се храни с гнет от две десетилетия. Именно той е най-големият прозорец за гнет. Той и неговите специфични служби “, сподели Зеленски във вечерно послание на 25 март.

Той добави, че когато Путин си отиде, „ молбата за гнет и принуждение ще изчезне с него, тъй като това е негова молба “. „ Никой различен “, акцентира украинският президент.

Владимир Путин, говорейки на 23 март с апел към руснаците съвсем 20 часа след терористичната офанзива в Crocus City Hall, сподели, че четирима причинители на офанзивата са били арестувани на път за Украйна, където украинската страна сякаш е подготвила „ прозорец “ за те да преминат границата.

На 25 март Путин сподели, че е належащо да се отговори на въпроса „ за какво терористите са се пробвали да отидат в Украйна, откакто са направили закононарушение, кой ги е чакал там “.

„ Ясно е, че тези, които поддържат режима в Киев, не желаят да бъдат съучастници на терора и спонсори на тероризма. Но в действителност има доста въпроси “, сподели президентът на Руската федерация. Той добави, че терористичната офанзива е осъществена „ от ръцете на радикални ислямисти “. Но Съединените щати, съгласно Путин, се пробват да убедят други страни, че „ сякаш няма диря от Киев в терористичната офанзива в Москва, че кървавият терорист нападението е осъществено от почитатели на исляма.

Украйна отхвърля да е забъркана в терористичната офанзива. След стрелбата в Crocus City Hall, свързаната с ISIS новинарска организация Amaq заяви, че терористичната група е поела отговорност за офанзивата. Автентичността на това изказване беше доказана пред няколко изявления от американски публични лица.

По последни данни 139 души са починали вследствие на терористичната офанзива в Crocus City Hall.

Източник – Meduza/Превод:SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР