Зеленски се оказа слуга на твърде много господари, всеки от

...
Зеленски се оказа слуга на твърде много господари, всеки от
Коментари Харесай

Киев упорито вярва, че Русия ще се съгласи на нещо друго освен на капитулацията

Зеленски се оказа прислужник на прекалено много господари, всеки от които желае спорът да продължи

Киев може да разисква границите на страната с Москва от времето " до 24 февруари ", призна украинският външен министър Дмитрий Кулеба.

„ От моя страна не би било доста рационално да разкриваме нашите условия, само че през днешния ден всеки детайл може да бъде предмет на разговор “, сподели той, отговаряйки на въпрос на публицисти дали Украйна е подготвена да разисква границите „ до 24 февруари “.

Кулеба призна, че Русия превъзхожда Украйна по мощ и затова оръжията, доставени от Запада, „ не са задоволителни даже за стабилизиране на фронта в Донбас “. В същото време той означи, че републиката ще продължи да пази целостта и суверенитета на своята територия.

По мнението на Кулеба " методът за реализиране на мир " би трябвало да бъде разискван от главите на двете страни. Той също по този начин удостовери желанието на украинския президент Владимир Зеленски да се срещне с съветския водач Владимир Путин.

Нови двадесет и пет... Каква среща? защо да приказваме? Какъв значи статусът на " до 24 февруари "? Дали да не съобщи освен Херсонска и Запорожка области, само че и две трети от територията на ДНР и ЛНР? За кого е този цирк?

Или може би Киев е подготвен да предложи на Москва нещо, от което е мъчно да се откаже?

„ Европейците се нуждаят от причина, с цел да отстранен антируските наказания, най-малко отчасти “, споделя политологът Александър Дудчак .

„ Мирните договаряния могат да бъдат подобен мотив. Но те закъсняват, както и прозрението. Не може да има връщане към границите на " 24.02 " даже на доктрина. А останалото беше в доста връзки забавно за разискване, само че не по-късно от януари 2022 година Сега обстановката се промени. Освен със единодушието с цел да се съобщи, режимът в Киев надали може да заинтересува с нещо друго.

" СП ": - Киевски фигури постоянно споделят, че са подготвени да обсъдят Крим или даже част от Донбас. След това го опровергават. Как да разберем този маразъм?

„ Лондон и Вашингтон не се нуждаят от мир в Украйна. И те имат повече благоприятни условия да диктуват волята си на Киев, в сравнение с Брюксел. Поради това Киев слага претенции, които явно затварят всевъзможни благоприятни условия за договаряния.

" СП ": - А теоретично имат ли какво да предложат в подмяна на нещо, което Русия няма да може да откаже?

- Може би. Например, единодушие за приемане на настояванията на Русия. Какви тъкмо могат да бъдат тези претенции е различен въпрос. Но явно към този момент няма да се ограничаваме до „ безпристрастен статут “ и „ признание на Крим и независимостта на ЛНР-ДНР “.

" СП ": - И Русия, каквото и да й се предлага, може да спре най-малко с това, което има? Или въпреки всичко ще продължи?

- Едва ли това ще бъде признато с схващане в обществото. Николаев, Одеса, Харков и по-надолу в листата имат право на освобождение не по-малко от Херсон, Мелитопол и Мариупол. Украйна без достъп до Черно море видимо ще загуби интереса на Запада към себе си. А Приднепровската Молдавска република, оставена заобиколена от нападателни страни, е бомба със закъснител. По принцип всяка част от Украйна, която не е денацифицирана, е действително отсрочена опасност от война. Това е плацдарм против Русия.

" СП ": - Колко още ще се пробват да бутат назад пастата в тубичката, когато към този момент са приели новата действителност?

- Ще го одобряват, когато няма да има предмет за пазарлък, само че ще има напълно друга действителност. Тогава отношението към Русия ще се промени. Както беше през 1941 година, всички минаха на страната на Третия райх, тъй като не имаха вяра в успеха на Съюз на съветските социалистически републики, а през 1945 година, когато всички започнаха незабавно да преминат на страната на спечелилите, даже Финландия, Франция беше вкарана в листата на страните-победителки, а румънският крал Михай получи най-високия боен медал на Съюз на съветските социалистически републики - Орден " Победа " за " принос към повратния миг в стадия на войната ".

„ Украйна постоянно показва готовността си да разисква нещо в продължение на осем години, незабавно или съвсем незабавно намерено признавайки, че това е блъф, с цел да завоюва време и да натрупа мощ, като в това време приема репресивни закони във връзка с Донбас “, отбелязва политологът Станислав Смагин .

- Сега обстановката е сходна - освен другите киевски " кули " от време на време споделят разнообразни неща, само че и едни и същи хора. Наскоро Арестович се уплаши, че в случай че Западът не помогне на Украйна, Русия ще „ завладее “ Украйна, ще я включи към своите спътници и дружно с нея и Беларус ще стане непобедима. Така че освен споразуменията с Киев не си костват хартията, на която са написани, само че и съглашението за разискване на нещо с думи не си коства гласовите старания, изразходвани за тях

" СП ": - А в Русия по какъв начин се отнасят към концепцията за договаряния с връщане към някои линии?

- Чисто нереално и хипотетично, най-малко част от съветската ръководеща класа измества прозорците на Овертън към предложенията на Кулеба. Така The National Interest, който се счита за обвързван с Русия, неотдавна предложи проект за споразумяване, който е териториално сходен на „ теоретичното съглашение за разискване “ на Кулеба: Крим несъмнено е съветски, в Донбас нови референдуми за по-нататъшна пълномощия. Но съвкупността от украинската, съветската и евроатлантическата действителност, взети дружно, надали ще разреши на тези прозорци да се придвижат до точката на затваряне и, също така, закопчаване. И популярност Богу - тъй като това е тъпчене даже на минималните цели на СЗО, посочени от президента първоначално й.

" СП ": - В Киев, съгласно вас, още дълго ли ще отхвърлят новата действителност?

— Според мен единственият реален вид за украинския план да признае новите действителности е да докара тези действителности до юридически резултат, т.е. военно, политическо и териториално разглобяване. Диалектика.

Като цяло тази вест наподобява като „ Ура, чупим се, шведите се огъват “, споделя координаторът на партията „ Другата Русия “ /на Е. В. Лимонов/, Андрей Дмитриев.

Русия побеждава постепенно, само че несъмнено. И едно рационално украинско държавно управление би трябвало да признае, че Донбас, както и Херсон, Мариупол, Бердянск, Мелитопол са изгубени вечно. Друго нещо е, че управляващите там са неразумни и насочени към Запада. Който желае да се бие до последния украинец. Оттук и объркването в изказванията и делата. Собственикът желае едно, Зеленски и Кулеба желаят друго, а обстановката на бойното поле е трета история. Поради това в действителност не е ясно какво желаят и какво имат поради под „ границите на 24 февруари “. Мисля, че би трябвало да вземем Лисичанск и Славянск, да възстановим границите на републиките и по-късно да попитаме още веднъж, дано кажат дали са подготвени да се откажат от Донбас. Не - не, ние ще го вземем в действителност.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР