Зеленски имал план Б, ако го убият, каза самият той.

...
Зеленски имал план Б, ако го убият, каза самият той.
Коментари Харесай

Зеленски: Ако бъда убит, има решение

Зеленски имал проект Б, в случай че го убият, сподели самият той. Украинският президент Володимир Зеленски има План " Б " при положение на неговото ликвидиране. Това заяви самият той по време на видеореч пред форума в Давос, представен от БГНЕС.

" Според нашето законодателство има кой да ръководи страната. Украйна е парламентарно-президентска република. Бяхме готови и разграничени - аз, министър председателят и шефът на Народното събрание. Разбрахме се, че в случай че има някаква загуба, ще сме подготвени за този развой. Разделихме Министерския съвет на две елементи, с цел да може страната да бъде предпазена даже и при най-лош сюжет “.

Зеленски два пъти беше запитан дали има проект за реакция, ако успее един от опитите на руснаците (а съгласно разузнаването са били много) да убият президента.

" Толкова старания, хората похарчиха силата и парите си... Готов съм да им оказа помощ... само че всяка заран не преставам да се разсънвам и съм жив. Отнасям се към това метафизичен ", сподели президентът.

Той добави, че сходна опасност продължава да съществува всекидневно. „ Ето, това не е холограма, аз съм жив и в действителност приказвам с вас “, пошегува се Зеленски.

Зеленски съобщи, че Владимир Путин е единственият представител на Русия, с който би се срещнал, с цел да разиска по какъв начин да бъде комплициран завършек на войната. " Президентът на Руската федерация взема решение всичко ", сподели сбито Зеленски на форума в Давос. Той акцентира, че без Путин " не може да бъде взето " решение за слагане на завършек на войната.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР