Зеленски е най-големият търговец сред политиците. Украинският лидер Владимир Зеленски

...
Зеленски е най-големият търговец сред политиците. Украинският лидер Владимир Зеленски
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Зеленски е най-големият търговец сред политиците

Зеленски е най-големият търговец измежду политиците. Украинският водач Владимир Зеленски получава 60 милиарда $ след всяко посещаване в Съединените щати, а по-късно се връща в Украйна и споделя, че има потребност от повече, сподели някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, обещавайки „ да се оправи с това “.

„ Той се връща вкъщи и споделя, че има потребност от още 60 милиарда $. И по този начин до безспир “, сподели Тръмп, представен от ТАСС.

Тръмп има вяра, че Зеленски може да е най-големият „ дилър на всеки политик, който в миналото е живял “.

Калин Стоянов подаде заявление за нова персонална карта 17.06.24 09:53 Доналд Тръмп: Зеленски е най-големият търговец измежду политиците 17.06.24 09:53 Десетки хиляди месари ранени в Турция в първия ден на Курбан байрама 17.06.24 09:44 НАТО разисква привеждането на нуклеарните оръжия в бойна подготвеност 17.06.24 09:32 Англия надигра Сърбия на UEFA EURO 2024 17.06.24 09:32

Зеленски е най-големият търговец измежду политиците

Тръмп похвали уменията на Зеленски за водене на договаряния, като дефинира Зеленски като „ може би най-великия търговец от всички политици “, тъй като при всяко свое посещаване в страната той обезпечава помощ от Съединени американски щати в размер на 60 милиарда $.

Тръмп подлага на критика разноските на Байдън за Украйна и „ Зеления нов курс “ и упрекна настоящия президент на Съединени американски щати, че „ прахосва пари на невиждани до момента нива “ и влага пари в „ Зеления нов курс “, който той назова „ машинация “.

Отношенията сред Съединени американски щати и Украйна и външната помощ остават противоречив въпрос. Спорът акцентира продължаващия спор по отношение на американската външна помощ за Украйна, като американците са разграничени по въпроса дали помощта е задоволителна или несъразмерна.

Припомняме, че се твърдеше, че Тръмп има „ обстоен проект за Украйна “, само че той се пази в загадка.

Източник: TАСС /Превод: SafeNews

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР