Зеленски е готов да обсъди нови условия в отношенията между

...
Зеленски е готов да обсъди нови условия в отношенията между
Коментари Харесай

Зеленски – готов да обсъди нови условия в отношенията с Русия

Зеленски е подготвен да разиска нови условия в връзките сред Русия и Украйна. По-специално, той означи, че украинската страна е подготвена за разискване по въпроса за взаимния продан на жители на правилото “всички за всички ”.

Той също по този начин изрази вяра, че на среща в “нормандски формат ” Русия ще показва “готовност за де-ескалация на напрежението “, осведоми РИА Новости.
В същото време новоизбраният президент реагира на решението на Русия да издаде паспорти на жители на Украйна по опростена скица като съобщи, че е малко евентуално доста украинци да изискат това. Той също по този начин акцентира, че Украйна ще отбрани и даде леговище и украинско поданство на всеки, „ който е подготвен да се бори за независимост. ”

По-рано Владимир Путин сподели, че би разискал със Зеленски за осъществяването на споразуменията в Минск и за решението на спора в Донбас. В същото време, президентът означи, че спорът в югоизточната част на Украйна може да бъде преустановен единствено по един метод: посредством осъществяване на споразуменията, подписани в Минск.

В същото време, Путин акцентира, че Москва е подготвена за цялостно възобновяване на връзките с Киев, само че всичко ще зависи от политиката на новите украинските управляващи.

В същото време от централата на Зеленски обявиха, че съветските оферти за Донбас могат да донесат мир в района./БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР