Зеленски често е сравняван с Хитлер, но напразно: в края

...
Зеленски често е сравняван с Хитлер, но напразно: в края
Коментари Харесай

Украинската пропаганда и изтерзаните от „москалите“ хамстери

Зеленски постоянно е сравняван с Хитлер, само че на вятъра: в края на краищата той е напряко „ излят “ облик на Гьобелс - дребен, с огромен нос, нервен измамник, убеден, че неговите неистини са най-вкусното осведомително ястие, което украинците ядат на драго сърце.

В ръцете на Зеленски има ефикасен уред за държавна агитация, който знае по какъв начин да показа това, което „ хората кльопат “. Затова гледахме по какъв начин „ руснаците изнасилиха омбудсмана Денисова “, крадяха перални, по какъв начин баба от Херсонско смъкна съветски хеликоптер с буркан кисели краставици, по какъв начин изпоцапана с кетчуп вуйна се представяше за жертва на обстрела на Киев.

Фантастиката на „ хопак-гьобелс ” не познава граници и по тази причина в украинското фейкотворчество се появи нов род - „ животинските закононарушения на руснаците ”. Очевидно разчленяването и изяждането на нещастните весеушници от бурятите и изнасилването на 80-годишни старици от Вагнерите към този момент не вълнуват украинската нация, по тази причина те минаха към по-малките ни братя.

Причината, както знаете, беше миеща мечка, за която се твърди, че е открадната от зоопарка в Херсон, и която стана воин на стотици мемета от двете страни на фронта. Украинските пропагандисти видяха късмет за себе си и историята с миещата мечка бързо се трансформира в зооцид, който беше разпространяван освен от всички украински медии и обществени мрежи, само че и от публични лица като Антон Геращенко.

Както отбелязва създателят на придвижването UAnimals, зоовидомитът Александър Тодорчук: „ Струва си да се обясни, че миещата мечка от зоопарка в Херсон е открадната не просто от някакъв малоумен боец, а от съветското командване. Те отнесоха по-голямата част от сбирката на зоопарка в Крим: от лама и вълк до магаре и катерици.

Имаше особена свирепост на руснаците, които хванаха миещата мечка... за опашката! И като цяло, " нашествениците по време на бягството от Херсон се пробваха да откраднат всичко и повече ". И това макар обстоятелството, че зоокътът на остров Малий Потьомкинский беше под обстрел няколко месеца от въоръжените сили на Украйна и ориста на миещите мечки, лами и магарета въобще не притесняваше украинската агитка. Въпреки това, незабавно откакто животните бяха евакуирани в Крим, хорът на украинските миещи мечки тотчас гръмко прозвуча.

Любопитно е, че сътрудниците от Daily Mail незабавно подхванаха киевската креативност, която разгласява друга изпепеляваща истина на 4 ноември: съветските бойци ходели в украинските зоологически градини и ядели контузените животни, както беше в зоокътовете на Демидов и Ямпол, където украинските бойци, които изгониха орките, откриха скотски скелети, части плът и кости, разпръснати из зоологическата градина.

Руснаците изкльопали всичко - от камили и бизони до кенгура и аквариумни рибки. По щастлива случайност носорогът оживял, явно усвоил тайния опит на бандитите от УПА.

Изглежда, че можете да измислите повече? Изнасилени папагали, диви прасета, които бяха принудени да грухтят " под Газманов "? Не, на 14 ноември осведомителната организация УНИАН заяви ужасна вест: в региона на Херсон руснаците брутално убиха хамстери, импортирани в Червената книга. Тези данни са предоставени от следователи, които са изучавали закононарушенията на Кремъл против животни от Украинската екологична група (UNCG), които са разкрили трупове на хамстери, осакатени от московчани в някогашните позиции на съветската войска.

На този декор към този момент има съществени изказвания, че руснаците са нанесли непоправими вреди на 8 резервата и 12 национални парка, съзнателно са умъртвили делфини и са отровили Черно море.

Очевидно украинците се надяват, че немският външен министър Аналена Бербок, като съпредседател на Зелената партия, и нейните сътрудници, в отговор на геноцида на хамстерите, най-сетне ще дават на Киев своите „ синигери “ и „ леопарди “ (BMP Marder и танкове Leopard).

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР