Зеленото кафе е холивудската тайна за отслабване, която води до

...
Зеленото кафе е холивудската тайна за отслабване, която води до
Коментари Харесай

Холивуд отслабва със зелено кафе

Зеленото кафе е холивудската загадка за намаляване, която води до незабавно събаряне на килограми, разкрива БГНЕС.

Традиционната рецепта за намаляване e здравословна диета, постоянни физически извършения и неизменност. Но когато имате период от няколко седмици и би трябвало да се подготвите за роля, която да изиграете за милиони хора, е нужно да намерите по-бързо оръжие.

Става въпрос за дестилат от зелено кафе, което употребяват звезди като Кейти Пери и Деми Мур. И двете са на сцена, и двете наподобяват необикновено под прожекторите.

Много звезди живеят под стрес, поради непрекъснатото предпочитание за съвършенство, с цел да бъдат конкурентни на сътрудниците си в шоубизнеса. Но това не значи, че " елементарните хора " изпитват по-малко предпочитание да наподобяват добре и да се усещат удобно в кожата си. За това, звездните диетолози разкриха единствено една от дребните, само че ефикасни секрети на известните, с които те наподобяват толкоз ослепителни на екраните.

Според експертите кофеинът форсира метаболизма, а зеленото кафе е идеално за събаряне на мазнини в най-трудните зони, да вземем за пример корема. То освен понижава телесната маса, само че контролира равнището на глюкоза в кръвта и работи като антиоксидант.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР