Зеленоокатата брюнетка Венцислава Тафкова и този път не изневери на

...
Зеленоокатата брюнетка Венцислава Тафкова и този път не изневери на
Коментари Харесай

Мис България 2020 се пусна без грим

Зеленоокатата брюнетка Венцислава Тафкова и този път не изневери на себе си с това да бъде друга. Докато всички поставят по два пласта грим по лицата си, пловдивската миска реши да бъде на инат на всички и да каже „ довиждане “ на филтрите и грима.

Известна със свадите към нея, и този път тя съумя да предизвика аудиторията. За смут на зложелателите обаче Венцислава натри носовете им и се демонстрира в цялостния си искра.

Макар да е във възраст, в която хормоните не се отразяват добре на кожата, Тафкова впечатли почитателите с безпрепятствено и сияещо лице, по което няма и грам помен от тъмни кръгове, присъщи за купонджийка като нея.

Не единствено, че й завидяха за кожата, само че комбинацията от зелени очи и гъста черна коса й заслужи сравнението с обичаната на децата хубавица Снежанка.

Професията на Венцислава е такава, че тя има собствен персонален гримьор, на който да разчита за външния си тип. Въпреки това в всекидневието си тя не се тормозила да излиза без грим, тъй като се чувствала добре в кожата си. Тя била горда, че не й се налагало да се маскира с грим, с цел да бъде самоуверена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР