Зеленооката Емануела взриви мрежата преди ден като даде глас на

...
Зеленооката Емануела взриви мрежата преди ден като даде глас на
Коментари Харесай

Взрив: Емануела изригна отвратена и изрече тежки думи!

Зеленооката Емануела взриви мрежата преди ден като даде глас на мислите си и съобщи в прав текст на родителите, че не тя и колежките й са отговорни по тази причина, че не са си възпитали отрочетата. Думите й са във връзка непрестанните обвинявания към чалга дивите, че давали неприятен образец на подрастващите.

" Аз моите деца съм ги възпитала добре. Вие си берете грижа за вашите! Знаете ли, че сега всяко второ, да не кажа и първо, момиче желае от техните да й " подарят " ц@ци за бала. И тези незабавно кресват - видите ли, гледат от чалга певиците, те ще им провалят живота. Не! Не ние ще им навредим, а вие, които не сте съумели да ги научите и възпитате ", не крие гнева си Емануела.

Тя стачкува и против всеобщия фетиш към непознатите звезди и безконечното оплюване на нашите. " Ако Бионсе излезе с 20 кила от горната страна и с транспарантно боди, незабавно кресват - ауу, какъв брой я готина! А в случай че аз или моя колежка напълнее и се покаже по този начин, сума време ще пишат за нас какви сме дебели и целулитни крави. Малко разминаване има, а?! И ми идва в повечко ", споделя Емануела.

Колкото за връзките си, тя разкри, че последната е завършила със скандал и много неприятно. А за нов мъж не пожела да разяснява, най-малко на този стадий.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР