Зелено движение“ ще се яви на изборите 2 в 1“

...
Зелено движение“ ще се яви на изборите 2 в 1“
Коментари Харесай

„Зелено движение“ ще се яви на изборите без ПП-ДБ

„ Зелено придвижване “ ще се яви на изборите „ 2 в 1 “ отвън „ Продължаваме промяната-Демократична България “. Това оповестиха от пресцентъра на партията. Решението е било взето от партийните органи. 

От политическата мощ допълват, че не са номинирали министри в проектокабинета

„ Настоящият формат се потвърди като незадоволително ефикасен за отбраната на демократичните правила и отстояването на основни за България промени. Гласуването на Националния съвет бе предшествано от необятно допитване до членовете на партията, което също сподели поддръжка за явяването отвън ПП-ДБ. Решението на партията е за независимо явяване или в различен съдружен формат. „ Зелено придвижване “ обичайно притегля необятно присъединяване на цивилен деятели в листите си “, прецизират от партията в позиция до медиите.

В момента „ Зелено придвижване “ се оглавява от двама съпредседатели – Тома Белев и Даниела Божинова. Преди това водещите фигури на партията бяха Владислав Панев и Борислав Сандов. През 2021 година те, както и целият Изпълнителен съвет на партията подадоха оставки заради „ незадоволителните резултати “ на изборите тогава. 

Причината – незадоволителните резултати на изборите

„ Зелено придвижване “ (преди „ Зелените “) е зелена политическа партия, учредена на 18 май 2008 г. в София. Според своя правилник партията се бори за „ отбраната на околната среда и запазването на природата като непрекъсната настояща теория и приоритет в актуалното и бъдещото стабилно развиване на страната и гражданското общество. “

„ Зелено придвижване “ са пълновръстен член на Европейската зелена партия (ЕЗП) от 12 май 2013 година

 Депутатите от „ Зелено придвижване “ ще поддържат държавно управление с втория мандат България 2 мин. Депутатите от „ Зелено придвижване “ ще поддържат държавно управление с втория мандат  Председателите на Зеленото придвижване подадоха оставки България 2 мин. Председателите на Зеленото придвижване подадоха оставки  Депутатите от „ Зелено придвижване “ ще поддържат държавно управление с втория мандат България 2 мин. Депутатите от „ Зелено придвижване “ ще поддържат държавно управление с втория мандат  Председателите на Зеленото придвижване подадоха оставки България 2 мин. Председателите на Зеленото придвижване подадоха оставки
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР