Зеленият сертификат в момента не дава ефект. Трябва да се

...
Зеленият сертификат в момента не дава ефект. Трябва да се
Коментари Харесай

Каракачанов: Зеленият сертификат не дава ефект

Зеленият документ сега не дава резултат. Трябва да се организира разяснителна акция по отношение на изгодите от имунизациите против COVID-19. Такова мнение изрази в студиото на „ Здравей, България” ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Според него хората не са имали време да се приготвят за мярката.

„ Когато вкараха безумието, наречено зелен документ, казахме, че това е неточност. Не може от през днешния ден за на следващия ден да се взимат ограничения. Нека хората да не ме възприемат като антиваксър. Аз съм се ваксинирал и считам, че всеки би трябвало да го направи. Не се прави обаче по този метод. Правителството 7 месеца се занимаваше с политически простотии, изпълняваше политически поръчки. Служебното държавно управление имаше две задания – да обезпечи почтени избори и да се погрижи за здравето на хората. Начело на здравното министерство е човек, който, дни преди да стане министър, агитираше срещу имунизациите и маските ", разясни Каракачанов.

И добави, че в интернет е цялостно с измислени теории за вредата от имунизациите.

„ Не можеш да накараш хората принудително да създадат нещо. В интернет е цялостно с всевъзможни подправени пророци, които приказват какви ли не нелепости. Мен са ме срещали хора по улицата и са ме питали правилно ли е, че ни поставят чипове и ни пръскат с вируси от самолети. Когато хората видят, че тези, които са отпред на страната, се имунизират, ще се замислят дали нелепостите за чиповете, които се пишат в интернет, са истина. Начело на страната стоят двама генерали – министър председател и президент. Обясни на хората и ги поведи ти ", сподели още ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация.

По думите му, с цел да се успокои обществото - зеленият документ би трябвало да бъде анулиран.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР