Зеленият сертификат е едно доказателство, че хората са ваксинирани, и

...
Зеленият сертификат е едно доказателство, че хората са ваксинирани, и
Коментари Харесай

ПИК TV! Депутат от ПП: Ако хората решат да нахлуят в НС, да го направят – то си е тяхно

Зеленият документ е едно доказателство, че хората са имунизирани, и всички, които поддържат имунизацията, би трябвало да поддържат и зеления документ. Това показа пред публицисти в коридорите на Народното събрание депутатът от " Продължаваме промяната " (ПП) Искрен Митев.

,,Аз съм имунизиран и съм " за " зеления документ. Той е една мярка, която подтиква хората да се имунизират. При избран брой имунизации в България зеленият документ ще отпадне. Никой не желае да затваряме бизнеси или да няма достъп до избрани места``, сподели още той.

На въпрос какво счита за планувания за през днешния ден митинг против Коронавирус ограниченията националният представител подсети, че тяхната групировка се е родила с митингите, заради което поддържат правото на хората да стачкуват.

,,Друг е въпросът дали в този момент е най-разумният миг, когато върлува Омикрон``, подсети въпреки всичко той и добави, че приоритет на ръководещото болшинство е да резервира здравето на хората.

Относно това дали изпитва някакво безпокойствие, в случай че протестиращите решат да нахлуят в постройката на Народното събрание, Митев посочи, че Народното събрание принадлежи на хората.

Ние представляваме народа, тъй че не ни е боязън да влязат хората в Народното събрание, то е тяхно. Народното събрание е за хората, тъй че те са свободни да влязат и мен персонално не ме е боязън. Аз съм тук, с цел да си правя работата, уточти националният представител от Политическа партия.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР