Зеленият форумна под надслов ESG - Investing in our future

...
Зеленият форумна под надслов ESG - Investing in our future
Коментари Харесай

Зеленият форум на Darik Business Review ще се проведе за втори път в София

Зеленият форумна под надпис ESG - Investing in our future ще се организира за втора поредна година, събирайки на дискусионната маса представители на бизнеса, властта и одитиращите организации.

Третото събитие на медията в границите на поредицата Darik Business Radarстартира на следващия ден, 17 април.То ще се организира вPlanet Schwarz Tech Theater. Какво да очаквате?
Експертите
Заместник-министърът на нововъведенията и растежаМартин Гиковще показа главните политики и тактики, насърчаващи ESG бранша у нас.

Налага ли се преформулиране на смисъла и смисъла на ESG в подтекста на новите световни политически и стопански действителности? На този и други въпроси ще отговориБоян Рашев, ръководещ партньорна denkstatt България.

Новите регулаторни условия към бизнеса във връзка с ESG стандартите ще представиГеорги Стоянов, старши одит управител и член на ИДЕС.

Христина Пендичева, член на Съвета на шефовете на БФБ, ще опише повече по тематаESG регулацииза борсовите компаниии кого засягат те.
Дискусията
Бизнес политиките, които трансформират устойчивото развиване в приоритет, ще бъдат в центъра на полемика, в която ще се включатмениджърът „ Устойчиво развиване и качество “ в Девин ЕАДПетя Манастирска.

Заедно с нея на една маса ще седнатмениджърът връзки с обществеността във Филип Морис БългарияАнелия ИвановаиМилен Христов, шеф Финанси и вложения в Доверие Брико АД /Mr.Bricolage – България/.
Опитът на фирмите
ДиректорътESG на Летище СофияАнтоанета Стояноваще опише повече занапредъкана столичния аеропортв сферата на устойчивостта в диалог сДенислав Борисов, маркетинг шеф в denkstatt България.

Какви са ESG провокациите във фармацевтичната промишленост? На този въпрос чакаме отговор отглавнияфинансов шеф за Клъстер Балкани на AstraZenecaИван Рангелов. Той ще показа пред публиката и зелените политики на компанията, която съставлява.

От изпълнителниядиректор и член на Управителния съвет на „ Инвестбанк “ АДСтоян Цветковще научим по какъв начин новите условия и регулации въздействат на банковия бранш.
Вход свободен
Форумътще открие изпълнителният шеф на Дарик радиоХристо Христов. Разговорите ще води финансовият публицист на Darik Business ReviewИван Нончев.

ESG - Investing in our future ще се състои на 17април вPlanet Schwarz Tech Theater. Входът е свободен и не се изисква регистрация. Конференцията се реализира с поддръжката наФилип Морис България, Летище София, Девин,Булстрад,AstraZeneca,Mr. Bricolageи denkstatt.

Медийни сътрудници на събитието са darik.bg и dir.bg.

Повече можете да откриететук, както и вLinkedInиFacebookканалите на Darik Business Review.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР