Зеленият фонд на Загорка се насочва към най-голямото предизвикателство в

...
Зеленият фонд на Загорка се насочва към най-голямото предизвикателство в
Коментари Харесай

Катерина Кирова-Миланова:Продължаваме да насърчаваме социално отговорните идеи

Зеленият фонд на " Загорка " се насочва към най-голямото предизвикателство в България - задържането на младежите и сполучливата им реализация в страната. Но, с това не се изчерпват уговорките на пивоварната към обществената отговорност. Обединени в платформата " Създаваме по-добър свят ", те задават позитивния звук на смяната към стабилно развиване, в която всички вземат участие

- Преподредиха ли се целите на „ Загорка “ в региона на корпоративната обществена отговорност в подтекста на COVID-19?

- Ние сме обществено виновна компания и с дейното си присъединяване в редица начинания целим поддръжката ни да има същински добър резултат и мощен резултат. Съвсем естествено беше в тази невиждана обстановка да насочим напъните си към здравните институции. Видяхме и други области, които имахме опцията да подкрепим: предоставихме IT съоръжение за потребностите на онлайн обучението; дарихме средства и артикули за хранителната банка в Стара Загора; за нашите сътрудници с магазини осигурихме защитни средства; оказахме поддръжка на ХоРеКа бранша посредством партньорството си в самодейността „ Преоткрий България “. Не на последно място използвахме акциите на нашите марки „ Загорка “, Heineken и „ Ариана “, които със своя положителен звук насръчаваха, че можем да бъдем дружно, въпреки и разграничени, като намираме други мотиви за шерване и да си кажем наздраве.

- А какво се наложи да измененията по отношение на акциите и продуктите ви?

- Водени от обществената си политика, променихме акциите на марките ни „ Загорка “ с „ Доброто тук е да си останеш у дома “, Heineken със Socialize responsibly, „ Ариана “ и „ Наздраве от у дома “, както и цифровата галерия, подкрепена от Starobrno – „ Различно. Човешко “. Всички те имаха за цел да бъдем покрай нашите потребители и да отговорим съответно на времето, в което се намираме. За нас остава значимо устойчивото развиване в посока на намаляването на въглеродни излъчвания, опазването на водните запаси, потреблението на устойчиви първични материали, поддръжката на локалните общности, сигурността и здравето, обединени в платформата ни „ Създаваме по-добър свят “.

Продължаваме и да насърчаваме виновната консумация посредством акцията „ Когато шофираш, в никакъв случай не пий “ на Heineken, която тази година е с присъединяване на някогашните първенци от Формула 1, татко и наследник – Кеке и Нико Росберг. Инициативата има за цел да обърне внимание, че най-хубавият зад кормилото постоянно е този, който не пие, преди да се качи в колата.

Обединихме и безалкохолните си артикули в портфолио Zero Zone*, което цели да отговори още по-точно на усетите на потребителите, само че и да промотира виновната консумация. Този нов и интегриран метод, поставящ фокус върху безалкохолните ни бири и радлери, цели развиване на категорията и отличаване на компанията на пазара.

- Кои са плановете, които Зеленият фонд на „ Загорка “ би подкрепил тези дни?

- „ Загорка Зелен фонд “ претърпя промяна през последната година. Основната причина е желанието ни да му придадем по-голяма добавена стойност. През годините се убедихме, че става все по-трудно да намерим подобаващи новаторски зелени хрумвания, които да осъществяваме. Затова взехме решение Зеленият фонд да бъде ориентиран към едно от огромните провокации в България – задържането на младежите и сполучливата им реализация в страната. В момента създаваме нов формат, ориентиран към поддръжка на младежите, като запазим детайла за поощряване на обществено виновни хрумвания.

* Zero Zone

включва продуктите Heineken® 0.0 дружно с локалниje марки „ Загорка 0.0% “ и „ Ариана Радлер 0.0% “, като радлерите iа с 4 свежи усета: лимон, малина, ягода и мента, грейпфрут и портокал. Всички те могат да се употребяват когато и да е от деня и при всеки мотив.

Автор: Венцислав Савов. Текстът е оповестен в бр. 07/20 година на сп. " Мениджър "

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР