Зелените в Германия заложиха в предизборната си програма да прекратят

...
Зелените в Германия заложиха в предизборната си програма да прекратят
Коментари Харесай

Зелените в Германия планират да спрат Северен поток 2

Зелените в Германия заложиха в предизборната си стратегия да прекратят енергийния план " Северен поток 2 ". Това е съществено затруднение пред сформирането на евентуално съдружно държавно управление с консерваторите, съобщи " Ройтерс ".
Съпартийците на Ангела Меркел. Консерваторите водят към този момент в социологическите изследвания преди федералните парламентарни избори, които ще се проведат през септември. На този стадий сондажите плануват Зелените да са втори. Според тях " Северен поток 2 " е неверен отговор против анексирането на Крим от Русия и въоръжаването на сепаратистите в Източна Украйна. 
 Съединени американски щати с ултиматум: Незабавно спрете работа по Северен поток 2 или ще има наказания Съединени американски щати с ултиматум: Незабавно спрете работа по " Северен поток 2 " или ще има наказания
Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен прикани всяка забъркана компания в строителството на " Северен поток 2 " " неотложно " да приключи...
" Газопроводът " Северен поток 2 " е освен политически план поради климатичното и енергийно отражение, само че и също поради причиняващите о - изключително като се има поради обстановката в Украйна - и затова би трябвало да бъде спрян ", написа в програмата на Зелените. Допълва се, че Русия се трансформира в " властническа страна ".
В четвъртък Съединени американски щати разпространиха ултиматум, че ще наложат наказания на фирмите, които вземат участие в плана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР