Зелената зона за платено паркиране в София се разширява от

...
Зелената зона за платено паркиране в София се разширява от
Коментари Харесай

Платеното паркиране в София завзема нови територии

Зелената зона за платено паркиране в София се уголемява от началото на идната седмица. Тя завзема нови улици в регионите " Средец " и " Лозенец ". Новият обсег на зоната официално влиза в действие от 1 октомври, само че защото денят е неделя, действително ще се ползва от понеделник.

Вече ще се заплаща за паркиране и по улиците в карето сред булевардите " Евлоги и Христо Георгиеви ", " Михай Еминеску ", Царигадско шосе " и улица " Хан Омуртаг ". Зелена зона се вкарва и в квартал " Лозенец " - по улиците сред булевардите " Евлоги и Христо Георгиеви ", " Драган Цанков ", " Джеймс Баучър ", " Арсеналски " и " Черни връх ". Един час паркиране в зелената зона е 1 лев, като е разрешен престой до 4 часа.

Разширението на зоната беше гласувано преди време от общинския съвет. То беше препоръчано с претекста, че жителите от тези региони упорствали да се вкара зелена зона поради хаоса с паркирането към домовете им. Хората, които живеят в кварталите, ще могат да паркират в зоните с винетки. През почивните дни ще работят три пункта за издаване на стикерите - на метростанциите " Европейски съюз " и НДК и на ул. " Будапеща " 17. Те ще са отворени от 7.00 до 17.00 часа.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР