Зелената зона във Варна ще заработи през пролетта. В някои

...
Зелената зона във Варна ще заработи през пролетта. В някои
Коментари Харесай

„Зелената зона” във Варна ще заработи през пролетта

„ Зелената зона ” във Варна ще проработи напролет. В някои региони строително-монтажните работи изостават още от предходната година и е изработен график за наваксване на изоставанията, съобщи пред Българска национална телевизия Младен Иванов, шеф на Оперативна програма „ Паркинги и синя зона “. Той добави, че въвеждането на „ зелената зона “ зависи напълно от темповете на работа на строителните компании, които ремонтират улиците. На места всички действия към този момент са завършили, паркоместата са разчертани и остава единствено монтирането на указателните табели.

Около 10000 паркоместа ще има в „ зелената зона “. Тя ще бъде разграничена на 7 подзони и включва регионите от обсега на настоящата сега „ синя зона “ до бул. „ Васил Левски “.

На въпрос за актуализация на цените за паркиране Младенов отговори, че ценовата политика се дефинира от Общинския съвет и дефинитивно решение ще се вземе след обширен разбор на работата на двете зони, когато проработят дружно.

Засега разширение обсега на зоните за платено паркиране не се планува, посочи Младенов и добави, че фокусът е търсенето на терени за създаване на буферни паркинги.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР