Зелената книга на Питър Фарели получи 3 награди Златен глобус

...
Зелената книга на Питър Фарели получи 3 награди Златен глобус
Коментари Харесай

Димитър Маринов и Зелената книга на София Филм Фест

" Зелената книга " на Питър Фарели получи 3 награди " Златен глобус " и има 5 номиниции за " Оскар ". Филмът несъмнено е един от най-хубавите, които сме гледали в последната година, а българското присъединяване в него беше още една доста приятна изненада. Говорим за Димитър Маринов , който беше в ролята на виолончелиста Олег.
 Снимка 405818

Маринов идва в София, с цел да показа " Зелената книга " на София Филм Фест, също така ще участва на премиерата на новия филм на Лъчезар Аврамов " Снимка с Юки " , в който също извършва значима роля.

" Стъпвайки на аления килим в Холивуд с подобен филм желая да заявя на всички свои сътрудници и другари, че светът на изкуството е за всички и има място за всички. Ако си заслужен, можеш и искаш - пробвай! Няма нищо ужасно. Поне 70% зависи от теб!, " разяснява присъединяване си в " Зелената книга " Маринов.
 Снимка 405820

Той чака срещите с българската аудитория с неспокойствие. " Със сигурност мога да кажа, че българската аудитория е доста по-критична и образована от американската. Образованието и интелекта на българите са доста по-високи от по-голямата част на хората в Съединение щати - това не е загадка. "

София Филм Фест ще се състои сред 7 и 28 март
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР