Зелената икономика с нейните най-съществени елементи, като енергийна ефективност и

...
Зелената икономика с нейните най-съществени елементи, като енергийна ефективност и
Коментари Харесай

Есенният панаир набляга как да се пести енергия

Зелената стопанска система с нейните най-съществени детайли, като енергийна успеваемост и икономисване на сила, електромобилност, умни къщи и цифровизация, трансформира образа на Международния механически панаир в Пловдив.

Неговото 76-о издание ще се организира от 19 до 24 септември. То ще постави и началото на тоталната смяна на Техническия панаир, който ще има нова идея от идващото си издание през 2023 година, оповестяват от пловдивското ревю.

В идния Есенен панаир ще вземат участие най-изявените компании, показващи върхови нововъведения в енергийната успеваемост, пестенето на сила, електротранспорта, екопроизводството, дигитализацията, въвеждането на „ умни решения ” във всички сфери на стопанската система и бита.

В ЕСЕН 2022 се включват български компании от съвсем целия браншови набор. Силно е задграничното присъединяване от Индия, Полша, Чехия, Словакия, Дубай и други страни.

Един от най-важните акценти са системите за понижаване на енергийните разноски, които към този момент в огромна степен затрудняват и производителите, и семействата поради повишаването на енергоносителите. Различни типове смарт къщи, фотоволтаични модули и детайли, изолации и други съоръжения дават решение на този огромен проблем.

Концепциите за нова подвижност, която понижава въглеродния отпечатък, са измежду основните посоки на ревюто. Те ще бъдат показани под надпис „ Предизвикай бъдещето! “, а посетителите ще могат да видят някои електрически и хибридни коли, акумулатори, зарядни станции, начини за споделено пътешестване и други линии от превоза на бъдещето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР