Здравословното ѝ състояние, което я доведе и до кома, вече

...
Здравословното ѝ състояние, което я доведе и до кома, вече
Коментари Харесай

Мира Добрева втрещи с признания за алкохол и дрога

Здравословното ѝ положение, което я докара и до кома, към този момент е устойчиво. Възстановяването на Мира Добрева, наподобява, върви в комплект и със съществени самопризнания. По думите ѝ в последните две години е подготвяла разказ, който приключила ден преди случилото се. Макар да не е ясно по кое време ще излезе книгата, скандални фрагменти от нея провокираха вниманието на аудиторията.

Алкохолът и опиатите съществено се намесват в живота на героинята, което, от своя страна, автоматизирано наложи мнението, че водещата приказва съгласно личния си опит. Дамата от романа разсъждава върху устрема си да се напие и да живее живота си не на макс, а на 10 макса. Разбира се, след еуфорията от алкохолните дни и нощи тя стигала до концепцията, че нещо сходно не ѝ стига. После се намесвали сериозните вещества и шмъркала опиати. Така ѝ минавали всевъзможни терзания и забравяла за паниките, за работата, децата и приятелите.

Доколко участва автобиографичен детайл в романа, занапред ще стане ясно. Авторката му пък се ограничи до публикуването на скандалния фрагмент, без да конкретизира. Става ясно обаче, че след комата с нея се случва нещо много динамично и тя преоткрива света си.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР